,

Megtiszteltetés számunkra, hogy rendelőnket választja, és ránk bízza kedvencét. Élni szeretnénk a bizalommal és reméljük, hogy hosszú távú kapcsolatot alakíthatunk ki Önnel és Kedvencével. 

  • A rendelési idő itt megtekinthető. Normál rendelési időben nem elérhető az időpontfoglalás, vagyis a rendelés érkezési sorrendben történik.
  •  Annak tudatában, hogy mai rohanó világunkban az idő a legnagyobb kincs az egészségünk után, rendelőnkbe olyan rendelési időt is hirdetünk, mely csak bejelentkezett gazdik részére elérhető. Ezen időpontokra interneten és telefonon lehet bejelentkezni, így elkerülhető a sorban állás. 
  • A jelmondathoz -„A RENDELŐ melyet kedvence választana...”- híven rendelőnk azt tűzte ki célul, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelje kedvencét, úgy, hogy az ne traumaként élje meg az állatorvosi rendelőben töltött időt. Ezért a rendelőt úgy alakítottuk ki, hogy családias, meleg légkört árasszon.  
  • A rendelőt modern diagnosztikai eszközökkel és műtővel szereltük fel, hogy  pácienseink igényeit minél szélesebb körben el tudjuk látni. Ezért a szolgáltatás-palettánk széles, de nem vagyunk szakrendelő, és nem is célunk azzá válni. Amennyiben olyan problémával találjuk szembe magunkat, amire helyben nem tudunk megoldást találni, akkor ajánlunk olyan szakrendelőket, amelyekben hisszük, hogy páciensünk a legjobb ellátást kapja. Szolgáltatásaink menüpont alatt olvashatnak bővebben arról, hogy mi az, ami nálunk elérhető.
  • A Revetek Állatorvosi Rendelő 2010 május 1-én nyílt meg Veresegyházon a Revetek térségben. 
  • Többen érdeklődtek, hogy hogyan választottuk ki a rendelő nevét. Aki választott már nevet életében, akár gyermeknek, kedvencnek, vállalkozásnak, az tudja, hogy nem is olyan egyszerű. Elkészül egy lista a potenciális lehetőségekkel, majd abból egyszer csak kialakul, hogy melyik név lesz a befutó. Ez a rendelő esetében is így indult, aztán adta magát a név. Ugyanis a veresegyházi Revetek térségben lévén, felfedeztük, hogy a Reveteket akár mozaikszónak is tekinthetjük és benne van a vet szó, amellyel már minden formában kísérleteztünk. Így lett ReVETeK Állatorvosi Rendelő.

Iratkozzon fel hírleve-
lünkre!

* Kitöltése kötelező!
Copyright 2010 © Csongoros Bt. - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio