,
Megtiszteltetés számunkra, hogy rendelőnket választja, és ránk bízza kedvencét. Élni szeretnénk a bizalommal és reméljük, hogy hosszú távú kapcsolatot alakíthatunk ki Önnel és Kedvencével.
  • A rendelési idő itt megtekinthető. Annak tudatában, hogy mai rohanó világunkban az idő a legnagyobb kincs az egészségünk után, rendelőnkbe olyan rendelési időt is hirdetünk, mely csak bejelentkezett gazdik részére elérhető. Ezen időpontokra interneten és telefonon lehet bejelentkezni, így elkerülhető a sorban állás. A rendelőben a rendelési időn kívül on-line, vagy telefonos bejelentkezésre minden munkanap 2 óra áll a gazdik rendelkezésére.  

  • A jelmondathoz -„A RENDELŐ melyet kedvence választana...”- híven rendelőnk azt tűzte ki célul, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelje kedvencét, úgy, hogy az ne traumaként élje meg az állatorvosi rendelőben töltött időt. Ezért a rendelőt úgy alakítottuk ki, hogy családias, meleg légkört árasszon. Ehhez nagy szükség volt Dr. Szász László 14 éves (13 év Veresegyházon) állatorvosi tapasztalatára. Természetesen a gazdik kényelmét a modern diagnosztikai eszközök is szolgálják, a röntgen-, ultrahang és labordiagnosztika helyben is elvégezhető.
  • A rendelőt modern diagnosztikai eszközökkel és műtővel szereltük fel, hogy  pácienseink igényeit minél szélesebb körben el tudjuk látni. Ezért a szolgáltatás-palettánk széles, és azon vagyunk, hogy ezt évről-évre fejlesszük, hogy egy jól működő, gazdik és kedvenceik által kedvelt rendelő lehessünk. Erről bővebben a szolgáltatásaink menüpont alatt olvashatnak.
  • A Revetek Állatorvosi Rendelő 2010 május 1-én nyílt meg Veresegyházon a Revetek térségben.
  • Többen érdeklődtek, hogy hogyan választottuk ki a rendelő nevét. Aki választott már nevet életében, akár gyermeknek, kedvencnek, vállalkozásnak, az tudja, hogy nem is olyan egyszerű. Elkészül egy lista a potenciális lehetőségekkel, majd abból egyszer csak kialakul, hogy melyik név lesz a befutó. Ez a rendelő esetében is így indult, aztán adta magát a név. Ugyanis a veresegyházi Revetek térségben lévén, felfedeztük, hogy a Reveteket akár mozaikszónak is tekinthetjük és benne van a vet szó, amellyel már minden formában kísérleteztünk. Így lett ReVETeK Állatorvosi Rendelő.
  • Honlapunkat és megjelenéseinket is úgy alakítjuk, hogy adódó kérdéseikre választ kaphassanak. Kérjük, e-mailben küldjék el, ha valamit mégsem sikerült oldalunkon keresztül megtalálni.

Iratkozzon fel hírleve-
lünkre!

* Kitöltése kötelező!
Copyright 2010 © Csongoros Bt. - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio