,

Kedves Gazdik! Tisztelt Ügyfeleink!

A jelen helyzetre való tekintettel, a magyar kormány intézkedéseinek megfelelően és a Magyar Állatorvosi Kamara ajánlása szerint a következőről tájékoztatjuk önöket:

A mai tudományos tények és ismeretek szerint a hazánkban általánosan háziállatként tartott állatfajok (beleértve természetesen a kutyákat és a macskákat is) nem terjesztik aktív módon az emberek járványos koronavírusos megbetegedését (COVID-19) kiváltó kórokozót. Az emberi megbetegedések nem a háziállatainktól származnak és fordítva, a mai ismeretek szerint ezt az emberi megbetegedést kiváltó vírus nem betegíti meg a háziállatainkat.

A vizsgálati eredmények alapján kimondható, hogy a humán megbetegedések terjedésében az emberek egymás közötti közvetlen érintkezése és a cseppfertőzés (köhögés, tüsszögés) a legfőbb tényező. Mindezekre és a humán koronavírus járványhelyzetre figyelemmel, az Önök, a munkatársaink és a családtagjaink védelme érdekében arra kérjük Önöket:

  • ha Ön lázas, légzőszervi panaszai vannak (köhög, náthás), kérjük, ne látogassa meg rendelőnket, az állatának rendelőbe hozatalára kérjen meg más, egészséges személyt.

  • ha az emberi koronavírusos járvány szempontjából Ön veszélyeztetettnek minősül (például 14 napon belül fertőzött környezetben tartózkodott, vagy a magyar kormány által a járvány miatt ideiglenesen beutazási tilalmi listán megnevezett országban járt), kérjük, ne látogassa meg rendelőnket, az állatának rendelőnkbe hozatalára kérjen meg más, fertőzött környezettel kapcsolatba nem hozható egészséges személyt.

  • a mai ismeretek szerint az emberek járványos koronavírusos megbetegedése elsősorban az idősebb korosztályokban okozhat súlyos megbetegedést. Ezért azt javasoljuk, hogy a járvány lezajlásáig az idősebb állattartó ügyfeleink -kerülve a saját fertőződésük lehetőségét - ne hozzák a rendelőbe az állataikat, kérjenek meg arra más, egészséges fiatalabb személyt.

  • a rendelőbe belépéskor kérjük, mossa meg kezét szappannal a mosdóban, vagy fertőtlenítse a kezét a bejárat mellett elhelyezett fertőtlenítővel.

  • a váróhelyiségben egy állattal lehetőleg csak egy kísérő személy tartózkodjon. A többi ügyfelünk állatával az udvaron tartózkodjon.

  • kérjük, az udvaron várakozókat, hogy tartsanak egymástól legalább 1 méteres védőtávolságot, kerüljék a fizikai kapcsolatot (érintés, fizikai üdvözlés, kézfogás) más állattartókkal

  • Amennyiben szeretné a várakozást kikerülni, vizsgálatra, oltásra kérjen időpontot a +36 30 630307 telefonon, vagy foglaljon magának a www.revetek.hu oldalon.

Köszönjük a megértésüket!

 

Iratkozzon fel hírleve-
lünkre!

* Kitöltése kötelező!
Copyright 2010 © Csongoros Bt. - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio