,
Híreink
Szívférgesség szűrés február végéig
2020.02.01

Felhívjuk figyelmét, hogy februárban kezdődik a szívférgesség szűrés a rendelőben. A hatékony védekezésre szolgáló készítmények alkalmazását megelőzően szükséges a teszt elvégzése. Február folyamán a szűrés 20%-os kedvezménnyel, 5500.- forintba kerül. Sajnos enyhe volt a tél, több lesz az aktív parazita. Érdemes korábban elkezdeni a védekezést!

Decemberi zajfóbiás tanácsadás
2019.12.01

Decemberben ingyenes a zajfóbiás tanácsadás. Használják ki, amennyiben kedvencüket zavarja az erős hanghatás. Sajnos december utolsó napjaiban lesz részünk benne.

Fogászati hetek a rendelőben
2019.11.01

November 1-től indul a "fogászati hetek" akciónk a rendelőben. Ingyenes lesz a szájüregi állapotfelmérés és 15% kedvezményt adunk fogápolási termékekre, valamint minden fogászati beavatkozásra. Ivartalanítás mellé a fogkő eltávolítása ajándék! A fogkő eltávolítás mellé ujjra húzható kisállatfogkefét adunk ajándékba. November 30-ig tart a kedvezményes időszak.

OKTÓBERI AJÁNLAT - veszettség oltás mellé féreghajtó tabletta
2019.10.01

Októberben minden veszettség elleni védőoltás mellé ajándékba féreghajtó tablettát adunk. Ha aktuális az oltás, vagy elmaradt, ejtsék meg ebben a hónapban!

Júliusi ajánlatunk
2019.07.01

Amennyiben kedvencével közös külföldi utazást tervez, a segítségünkkel gondoskodhat a megfelelő úti okmányok beszerzéséről! Júliusban az állatútlevél rendelőnkben 15%-os kedvezménnyel kerül kiállításra. Utazzon együtt kedvencével!

Veszettség elleni védőoltás + ajándék féreghajtó tabletta
2019.04.01

Áprilisban a veszettség elleni vagy a kombinált veszettség elleni védőoltás mellé a féreghajtó tabletta ajándék! Kutyák és macskák tulajdonosai is igénybe vehetik kedvezményes ajánlatunkat. Hűségkártyával rendelkező pácienseink a 10%-os kedvezményt is igénybe vehetik a védőoltás árából!

Külső parazita ellenes szerek -15%
2019.03.01

A hirtelen érkezett tavasznak köszönhetően máris megjelentek a kedvenceinket bántó külső paraziták. Elszaporodtak a bolhák, vagy szereti kedvencünket a kullancs, a légy, a szúnyog? Kezdje el a védekezést most 15%-os kedvezménnyel!

Benne van az X? - Kisállat fotópályázat 2018
2018.12.01

INDUL!!! Benne van az X? - Kisállat fotópályázat 2018 Mindenkinek van jól sikerült képe a kedvencéről! Töltsd fel kutyusod, cicád, nyulad, hörcsögöd, papagájod, csigád, sáskád??? vicces, vagy jól sikerült képét vagy képeit facebook oldalunkra és nézd meg, hogy hány embernek tetszik!

Nyári állapotfelmérés
2018.06.01

A nyári meleget nehezen viselik az állatok is. Az ön kedvence hogyan viselkedik a nagy melegben? Bírni fogja? Kérjen egyéni szűrővizsgálatot! Most 15% kedvezménnyel.

Viszket? Allergia?
2018.05.01

A későn, viszont nagy intenzitással érkezett meleg elhozta az allergiaszezont. Ha kedvence vakaródzik, keresse fel rendelőnket! Most 15%-os kedvezmény van az allergia kezelésére szolgáló készítményekre.

Áprilisi kedvezményes védőoltás
2018.04.01

Április 16-tól 30-ig a veszettség elleni és a kombinált veszettség elleni védőoltás 15%-os engedménnyel kapható.

Vitaminkészítmények kedvezményes áron
2018.01.01

Januárban a téli hideget könnyebben viselik azok az állatok, amelyeknek odafigyelnek a helyes táplálékbevitelére. Ilyenkor érdemes odafigyelni arra, hogy a nem prémium táppal etetett állatok is hozzájussanak a megfelelő vitamin és ásványianyag forráshoz.

Fogászat hónapja
2017.11.01

November a fogászat hónapja. Ebben a hónapban ingyenes lesz a szájüregi állapotfelmérés és 15% kedvezményt adunk fogápolási termékekre, valamint az ultrahangos fogkő eltávolítására. Ivartalanítás mellé a fogkő eltávolítása ajándék!

Augusztusi ajánlatunk
2017.08.01

Az idei nyár bővelkedik viharokban. Augusztusban ráadásul készülni lehet a tűzijátékra is, ezért gondoltunk a zajfóbiás kedvencekre. Augusztusban ingyenesen adunk tájékoztatást azoknak a gazdiknak, akiknek fél a kutyájuk a dörgéstől, tűzijátéktól, és a természetes nyugtatókra, valamint a nyugtató hatású gyógyszerekre 15%-os kedvezményt adunk.

Júniusi ajánlat
2017.06.01

Június az allergia elleni küzdelem hónapja a rendelőnkben. A fű-fa-virágporra allergiás kedvenceknél ebben a hónapban már hevesen jelentkeznek a tünetek. Aki már találkozott ezekkel a heves vakaródzási rohamokkal, valószínű, hogy már az előző hónapokban elkezdte a védekezést. Aki most találkozik ezekkel a tünetekkel, nem ismeri még a kiskedvencek allergiájának ismertető jeleit, annak most rendelőnkben szívesen válaszolunk minden kérdésére, valamint az allergia ellenes készítményeinket és a bőrtápláló vitaminkészítményeket 15%-os kedvezménnyel ajánljuk.

Szívférgesség szűrés
2017.02.01

Rendelőnkben március végéig, a szúnyogok megjelenéséig kedvezményes áron, 4900.- forintért kérhetik a szívférgesség szűrést kedvenceik számára. Érdemes ilyenkor elvégeztetni a szűrést és a negatív lelet birtokában védekezni a szúnyogok és a szívférgesség ellen.

Fotópályázatunk győztese
2017.01.01

Fotópályázatunk győztese Morpheus Fargo lett. Továbbkattintva megtekinthető a nyertes kép! Gratulálunk a győztesnek!

Karácsonyi ajándékcsomagok kedvenceknek
2016.12.01

Rendelőnkben választhat az előre összecsomagolt karácsonyi ajándékokból kedvencének. Csak rá kell írnia a nevet és betennie a fa alá. Annak, aki szeretne hasznosat és jót ajándékozni, mert a négylábú kedvence is megérdemli!

Kedvence egészségéért: védőoltás + ajándék féreghajtó tabletta
2016.03.01

Kedvence egészségéért: 2016. márciusában a védőoltások mellé a féreghajtó tabletta ajándék! Kutyák és macskák tulajdonosai is igénybe vehetik kedvezményes ajánlatunkat. Hűségkártyával rendelkező pácienseink a 10%-os kedvezményt is igénybe vehetik a védőoltás árából!

Elindítottuk hűségprogramunkat!
2011.12.01

Használja ki a hűségkártya adta lehetőségeket! Örökös kedvezmény, egyszeri kedvezmények! További információ a rendelőben!

Regisztráljon és nyerjen!
2011.09.20

Regisztráljon honlapunkon és töltse fel kedvence képét a pácienseink közé! Ha regisztrál, lehetősége van időpontot foglalni magának és kedvencének, ezzel kikerülve a várakozást, valamint negyedévente részt vehet sorsolásainkon. A következő sorsolás időpontja 2011. december 23., melyen egy évszaknak megfelelő, hasznos ajándékot nyerhetnek!

Babéziózis elleni oltás
2011.01.30

Megjelent a babéziózis elleni oltás!

Iratkozzon fel hírleve-
lünkre!

* Kitöltése kötelező!
Copyright 2010 © Csongoros Bt. - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio