,
Benne van az X? - Kisállat fotópályázat 2018
2018.12.01

INDUL!!! Benne van az X? - Kisállat fotópályázat 2018 Mindenkinek van jól sikerült képe a kedvencéről! Töltsd fel kutyusod, cicád, nyulad, hörcsögöd, papagájod, csigád, sáskád??? vicces, vagy jól sikerült képét vagy képeit facebook oldalunkra és nézd meg, hogy hány embernek tetszik!

Mindenkinek van jól sikerült képe a kedvencéről!

INDUL!!! 
Benne van az X? - Kisállat fotópályázat 2018

Töltsd fel kutyusod, cicád, nyulad, hörcsögöd, papagájod, csigád, sáskád……… vicces, vagy jól sikerült képét vagy képeit facebook oldalunkra és nézd meg, hogy hány embernek tetszik! Feltöltés itt.

Rendhagyó módon a nyertesnek ezúttal nem a fa alá hozza a Jézuska az ajándékunkat, mert december 27.-ig tart a nagy futam, ezután hirdetünk csak nyertest. Az nyer, akinek a fotója a legnagyobb tetszést aratta. A nyertes fotót 2 példányban hívatjuk elő, az egyik a tulajdonosé lesz bekeretezve, a másik a rendelőben lesz kiállítva az eddigi nyertes fotók mellé. Ezen felül a szerencsés gazdi egy 7 ezer forintos utalvánnyal lesz gazdagabb, melyet a rendelőnkben lehet szolgáltatásra, vagy termékre levásárolni. Az ajándékot csak személyesen adjuk oda, nem postázzuk.

A játékban csak saját készítésű fotóval lehet részt venni. A rendelő nem vállal felelősséget a harmadik fél tulajdonában lévő fotók közzétételéért.

 

Iratkozzon fel hírleve-
lünkre!

* Kitöltése kötelező!
Copyright 2010 © Csongoros Bt. - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio